Post by sigtukohartstar on Feb 16, 2022 4:48:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מקודד עוד אסימונים ▞▞▞
▞▞▞ Royal Match 2022 version ▞▞▞
אני אוהב את המשחק הזה ונתתי לו חמישה כוכבים, אבל בשבועיים האחרונים הטלפון שלי כל הזמן אומר שיש לו באג והוא נכבה מעצמו לאחר הפתיחה ועבד אולי יומיים עד כל השבועיים, כשאני משחק במשחק הזה כל יום. די רחוק ואני אהיה מוטרד אם אאבד הכל
סוף סוף ניסיתי את המשחק הזה ואהבתי אותו. יש אסטרטגיה מעורבת אבל זה עדיין כיף סתמי. האנימציה חמודה והמוזיקה תתנגן בראש שלך הרבה אחרי שתסיים לנגן חה חה.
משחק נהדר. זה יכול לאתגר את הסבלנות שלך לפעמים. נִפלָא
Royal Match પઝલ ghw
אני ממש נהנה מהמשחק הזה. זה קצת מאתגר אבל לא מאתגר מדי ליהנות ממנו. אני ממליץ על זה לכל מי שאוהב סוג זה של משחק. 😊
מאוד נהנה מהמשחק הזה אבל אני הולך להסיר את ההתקנה של המשחק. המשחק אומר שעדכון Funfair עלה לפני 5 ימים ולא ראיתי שהוא לא יכול לשחק את המשחק בלי העדכון. המשחק כבר לא עובד.
הייתי נותן לזה 5*s אבל משום מה זה רמאות! יש לי רקטה ומסוק על הסיפון אבל אין צורות תואמות על הסיפון. וטה! בעיקרון זה משחק רמאות. איך המשחק לא נותן לך משהו להתאים? אז בעצם אני נאלץ להשתמש בהגברות הכוח שלי בלי שיהיה לי ברירה. וטה! זה כל כך עלוב. אפילו בלסטוי לא עושה את זה! תקן את משחק הבגידה שלך. ההסבר שלך לא עושה כלום! 8 קווים ישר לרוחב אני משתמש ב-2 עליות כוח והמשחק לא נותן לך תנועות! מכריח אותך להשתמש בכוחות הכוח
הוא משחק מתוק ומעניין הכל על המשחק מקסים 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 הוא מפחית את הכוח שלי זה רק שהמהלך שאתה כן נותן קטן מדי 💝💝💝💝💝
Royal Match પઝલ ghw
כיף עד שזה לא. למרבה הצער ככל שאתה מתקדם יותר, ניכר שהמפתחים בונים את החידות כדי לדרוש ממך לרכוש כוח-אפים או חיים נוספים כדי להתקדם. המשחק מרמה אותך גם במהלכים ותגמולים. התחרויות הצדדיות הן מוטות, ומתאים אותך לשחקנים שנמצאים מאות רמות מתחתיך (542 לעומת 949), שם יש להם רמות הרבה יותר קלות. בינתיים אתה מבלה 20+ חיים רק כדי להשלים רמה אחת. נ.ב: אתה לא מצטער על שום דבר אז אל תגיד את זה.
אני מסכים עם הרבה אנשים כאן, זה משחק מאוד ממכר. דירוג אותו ב-2 כוכבים לעת עתה. הטלפון שלי שודרג לאחרונה לאנדרואיד 12 ועכשיו המשחק לא מצליח להיטען. אני גם מקבל עכשיו התראות מהמערכת ששואלות אם אני רוצה להכניס את האפליקציה לשינה עמוקה כי היא קורסת כל הזמן. אנא תקן זאת.
היה משחק פנטסטי, עד היום בו אני לא יכול להזיז אף אחד מהחלקים. יש תקלה איפשהו
לטעון לאט לא מאוד מהר לרחף אני יכול לראות את זה שמח
המשחק אינו דומה לפרסומות. הגעתי לרמה 671 והשלמתי את "הצילו את המלך" אולי 3 או 4 פעמים מתוך 670 משחקים ששיחקו. המשחק אינו דומה לפרסומות!
באשר למשחקי הפאזל האלה, אני חושב שניצחתי אותו (אומר לעדכן אבל אין עדכון זמין) ולא הוצאתי כסף..אבל עכשיו אני צריך למצוא משחק חדש.
גרפיקה יפה בהחלט. רמות מסוימות קשה לנצח בלי להשתמש בבוסטרים, אבל הן לא בלתי אפשריות. אני ברמה 1200 עכשיו, עם יותר מ-20000 מטבעות. אני בקושי משתמש בבוסטרים לפני ו/או במהלך הרמות, וכמעט תמיד רק משחק מחדש את הרמות שאיבדתי במקום לשלם 900 מטבעות עבור 5 המהלכים הנוספים. אין צורך למהר דרך המשחק, אז פשוט תהנה ממנו לאט לאט. תודה לך על המשחק הזה! (◠‿◕)
תיארתי לעצמי שזה יהיה זהה לכל משחק אחר במשחק שלוש, למרות שהמודעות מציגות לך משחק שונה לחלוטין. אתה כן יכול 'להציל את המלך' כל ארבע שעות, אבל עדיין לא עשיתי אחד שבעצם כרוך בו לנוע לאורך החלקים. הוא בדרך כלל בחלק העליון מופרד מאזור המשחק ואתה מציל אותו משריפה או משהו. הסיבה היחידה שהתקנתי הייתה בגלל משחק מוטעה
משחק כיפי שמעביר את הזמן
אוהבים להעביר את הזמן עם המלך!!! אני הכי אוהב בלי פרסומות או פרסומות, פשוט כיף
הצבעים והאנימציות הופכים את זה לתענוג לשחק. המשחק פשוט ועם זאת אתה עדיין צריך להיות אסטרטגי. זו שילוב מושלם בספר שלי. עריכה: עכשיו כשאני נכנס למאות רמות במשחק הבנתי שהלוחות נוצרים בצורה שכמעט בלתי אפשרית להשלים כשיש לך את כוחות ההפעלה. כמו כן, לפי הפרסומות, פעם הייתי צריך לשחרר את המלך אבל לא נתקלתי בקרשים האלה הרבה זמן. עדיין משחק התאמה הגון, פשוט לא מה שחשבתי
אוהב את המשחק הזה מאוד ☺️☺️ הבעיה שלי היא שאני מנצח רמות אבל הספירה שלי על הגביעים לא זזה והייתה לי אותה בעיה עם מירוץ השמיים לא קיבלתי שום בונוס בזמן שזכיתי ברמות כל הזמן לא זז בכלל עכשיו אותה בעיה והמירוץ לא הופיע שוב וגם לא שקית הפינוקים שבה אנחנו משתמשים כדי לפגוע
הורדתי את המשחק הזה דרך משחק מוטעה, האנשים האלה שללו את התגמולים שלי למרות שעקבתי אחר "הדרישות" שלהם. פעם ראשונה שאי פעם הורדתי את המשחק שלהם, לא עברתי מ-data/wifi, טענתי אותו דרך אפליקציית mistplay. הלוואי שהייתי מתעלם מזה, בזבוז זמן.
Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds Simülasyon zgys
בדיוק כמו כל אחד אחר מאותו סוג. כיף לזמן מה, ואז זה נהיה כל כך קשה שזה פשוט משעמם ובלתי אפשרי לשחק, אז אתה מוחק את זה.
זה מעניין למרות שהכוכבים המשמשים לבניית הטירה הם פשוט כל כך מוגבלים
תמיד הייתי מעריץ של משחקים מסוג התאמה. אני נהנה גם מסגנון המשחק הזה. לבסוף, אני חושב שהגרפיקה של המשחק הזה מאוד נחמדה.
משחק נהדר אם אתה נהנה מהתאמת צבעים וצורות, מעביר את הזמן וכיף לשחק
משחק מעולה 🔝
אתה יכול להציל את המלך רק פעם אחת, לא משנה כמה רמות אתה משחק. זו הסיבה היחידה שהורדתי את המשחק. פרסום שקרי.
משחק מבריק! בניגוד למשחקים אחרים כשהמצב נהיה קשה אתה נתקע ברמה. לא המשחק הזה כן המצב נהיה קשה אבל אתה מטפס ומטפס יחד עם הפינוקים הפנטסטיים שנזרקים פנימה!
מאז העדכון אני כבר לא יכול לשחק ב-Royal Match. המשחק ממשיך לקרוס בכל פעם שאני מנסה לפתוח את האפליקציה. עברתי את תהליך הסרת האפליקציה ואז התקנתי מחדש את האפליקציה והיא עדיין קורסת.
אני נהנה מהמשחק וכמעט הגעתי לרמה 500 מבלי לבזבז כסף אמיתי, אז זה יכול להיעשות. התלונה היחידה שלי היא שלחיים לוקח יותר מדי זמן להתחדש, 25 דקות זה קצת הרבה, וזה יהיה מדהים לראות שהזמן ירד מעט. כמו כן, "הצילו את המלך" משך אותי, אבל הוא לא ניצל על ידי כל כך הרבה פעמים 🤣. משחק מצוין בסך הכל.
Royal Match પઝલ ghw
אוהב את המשחק הזה אבל הלוואי והיינו יכולים לבחור מתי נוכל להשתמש באסימוני המשחקים הבלתי מוגבלים של 30 דקות. אני חייב לעבוד אתה יודע!
אהב את המשחק. בהתחלה היו 5 ☆ אבל ככל שחלף הזמן זה הפך להיות מתסכל. חייבת להיות תקלה מכיוון שהשגתי כוכבים והם לא נספרים בתרומת הצוות! ואז קובע שאני אפילו לא משתתף!! ככל שעובר הזמן זה מחמיר! אני מרוויח כסף אבל אל תפריע לשחקנים נאמנים במחירים מופקעים!
ממש אוהב את המשחק הזה, אני מגיע לרמה 800 ומשהו. אין פרסומות וכל כך הרבה הצעות חינמיות שיעזרו לך, בנוסף אתה יכול לבקש חיים. המשחק הכי טוב אי פעם, אוהב את זה.
המשחק היה כיף, אבל הוא כל הזמן קורס עכשיו. לא יכול אפילו לפתוח אותו. ניסיתי להסיר/להתקין מחדש ללא הצלחה. אולי אנסה להוריד אותו שוב מתישהו בעתיד.
אני אוהב הכל במשחק הזה הכל אבל עם זאת, אני מוצא שההמתנה של 30 דקות כדי לשחק בשלב הבא היא הרבה יותר מדי זמן. זה יכול היה להיות 15 דקות במקום. וחלק מהרמות זקוקות ליותר מהלכים מזה
באסה שלבים שצריך להציל את המלך זה הכי מבאס אבל משחק כייפי מהיר👍🏻
אוהב את המשחק, יש בעיה עם העדכון של המשחק היום. זה רק אומר בהמתנה, לא בטוח מה קורה.
משחק מגניב וממכר מאוד אפשר לשחק שעות ובלי לשים לב והכי מגניב במשחק שיש משחקונים על זמן שצריך להציל את המלך אהבתי מאוד
לא יכול לקבל מספיק מהמשחק הזה. בטח הלוואי שהיו תגמולים יומיומיים כמו מתנות למילוי אנרגיה, אבל עדיין אוהב את המשחק הזה. צריך עדכון נוסף בהקדם האפשרי בבקשה 😆
לאחר שניצחת 2100 רמות, אתה נשלח בחזרה לשחק רק ברמות הקשות שוב. אתה נאלץ להתחרות עם כולם, אלא שאתה מקבל רק את הרמות הקשות ביותר. ללא סיבובי בונוס, ללא הטבות נוספות על הגעה לפסגה. אני מאוכזב מכך שרק 100 רמות משוחררות בכל פעם, אנחנו בדרך כלל מסיימים את אלה תוך מספר ימים, ואז מבלים שבועות בשידור חוזר של הרמות הקשות ביותר, לא מבחירה. אם להגיע לפסגה זה דבר טוב, צריכות להיות הטבות נוספות לצרף את זה.
Royal Match પઝલ ghw
ממכר מאוד, עם משחק חלק וגרפיקה טובה. כל הכבוד משחק 5 כוכבים
משחק ממש כיף בהתחלה. בסופו של דבר, בהתאם לסבלנותך ולנכונותך להמשיך, זה הופך מייגע. זה מפסיק להיות כיף, והופך להיות מעצבן עם חוסר היכולת לעבור רמה מבלי לבזבז שעות על במה מסוימת. לא אכפת לי לשלם כמה דולרים כדי לתמוך במפתחים, כי זה משחק מהנה, אבל אני לא מתכוון להוציא הרבה כדי לעבור רמות או על העלאות כוח. אני אסיר את ההתקנה, וחבל, אני אוהב את זה, אבל זה כבר לא כיף.
Royal Match પઝલ ghw
מאוד אהבתי את המשחק אבל לפני כשבועיים הוא פשוט התחיל לקפוא. נטען למסך הבית ואז הוא לא נותן לי לשחק או לגעת בכלום כדי לשנות מסך או לראות דירוגים. ניסיתי לנקות את המטמון וכו'.
משחק נחמד אבל אחרי זמן מה זה נהיה קשה מאוד לעבור רמה שאכן גוזרת את שמחת המשחק שלך
משחק יוצא דופן מאוד, עם גרפיקה מעולה וממשק ייחודי. עוזר להרגיע מתח.
עשיתי את העדכון שלך, זה עובד. עם זאת הפסדתי זמן משחק, ופריטים אבודים. ........המשחק הישן לא ייפתח לאחר עדכונים.
זה משחק ממש כיף. רק רמה 171 היא בלתי אפשרית אלא אם אתה חוסך המון כוח או שיש לך הרבה מטבעות. אני תקוע על זה ואפילו לא יכול להתקרב להשלמתו.
זה טוב אבל הלוואי ויכולתי לבחור צבעים או קישוטים שונים כי זה מה שחשבתי שזה היה.
משחק מבריק אבל נהרס רק מהיכולת לשחק בחוץ לפני שצריך לחכות לטיימר
Royal Match પઝલ ghw