Post by sigtukohartstar on Feb 16, 2022 4:39:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами неограничен брой кристали ▞▞▞
▞▞▞ Toy Blast 2022 version ▞▞▞
Харесвам тази игра, но не можах да играя от два дни. Няма да се зареди. Рестартирах телефона и го инсталирах отново на телефона си без късмет
Toy Blast Puzzel hdwv
Момчета Мина доста време, откакто няма нищо ново в новите актуализации?! Защо? Наистина е скучно 💤
Най-добрата blast игра! Без реклами, разумно време за изчакване за нови животи, ако сте член на групата е още по-бързо, красива графика и звукови ефекти.... Без оплаквания!!!
Това, което преди беше 5 звезди, сега е понижено до само две. След като стигнете до определено ниво, е невъзможно да напреднете, без да харчите (пропилявате) пари за повече животи... Честно казано $1,99 е твърде голяма такса само за 5 допълнителни живота. Тази игра преди беше забавна, сега е просто главоболие и сериозно си мисля просто да изтрия всичко заедно... $0,99 би било по-добра такса за 5 допълнителни живота, или всички бихте могли да направите поне 10 живота за $1,99
Някои нива са страхотни, други са твърде разочароващи за релаксираща игра. Дори и да плащате за премахване на реклами, все още сте ограничени до броя животи, които можете да имате наведнъж, което е основният проблем, така че нивата, които могат да бъдат победени само с чист късмет (без никакви умения), може да отнеме дни и много молби за завършване на животи. Трябва да има опция да купите играта направо, вместо да трябва да плащате за животи отвъд 10, които можете да съхранявате във входящата си кутия.
Току-що започнах да играя. Много релаксиращо и забавно. Графиката е добра и играта изглежда лесна. Релаксираща игра, ако можете да спечелите пъзелите с 3 звезди.
Всичко е наред, току-що започна, не виждам какво се рекламира
Имате ли някакъв механизъм за изпращане на предупредително съобщение на потребителите, че играете повече от един час, така че очите на играчите да са внимателни. Ако се грижите за потребителите
Страхотна игра почваш и не можеш да спреш да играеш
Една от много подобни игри, същата концепция, същия стил. Просто различен интерфейс. Прилична игра, просто смяна на обстановката.
Toy Blast Slagalice acm
Обикнах тази игра. Някои нива все още са смешни, но предполагам, че това е предизвикателството. Иска ми се само да можем да получим монети за даряване на животи, тъй като сега е настроен като взрив.
не.актуализация? Мислех, че тази игра има актуализация на всеки две седмици. Изглежда не е на моя Android, но се актуализира на моя iPad.
Обичайте тази игра! Помага на времето да лети и също така отвлича ума ви от нещата за известно време. Такава проста и лесна игра..
Супер игра!
СУПЕР
Нечестна игра Играх toon blast от връх и я деинсталирах поради системата на играта Първо играта изглежда лесна и забавна, след това все повече и повече играете играта става систематизирана, за да консумира живота ви, за да ви принуди да купувате все повече и повече пакети Ето защо деинсталирайте точно сега
ТАЗИ ИГРА Е ИЗМАМА.. ТЕ ПОДДЪРЖАТ ИГРАЧИТЕ ДА НАПРАВАТ НА НИВАТАТА. ИГРАЧ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАСТЕН НА НИВО ЗА ТРИ МЕСЕЦА.
ทอยบลาสต์ (Toy Blast) ปริศนา wls
🤗
Играя това повече от 5 години, докато започнах да играя 5 години, имаше бонус опция - неограничена игра до 24 часа. Но сега тази опция за бонус липсва.
Ще започна с това, че това е много сладка, завладяваща игра, до опасна степен, в която ще искате да платите, за да продължите да гледате цветен сладък екран с неговата музика. Но това е опасността, защото нивата са кратки и губите бързо и не получавате достатъчно време за игра, ако не сте готови да плащате и да искате животи, когато се наслаждавате на играта там и след това не е удобно, като цяло имате около 5 минути време за игра, преди да загубите живота си. Срам. Сбогом играчка взрив. Приятно ми е да се запознаем.
Toy Blast Puzzle kei
Тази игра изглежда знае дали сте играли дълго и няма да ви позволи да спечелите, докато не си вземете почивка. Така че докато играете TB с периоди на прекъсване, всичко ще бъде добре! Ако сте в играта 24/7 шансовете са, че ще прекарате часове, опитвайки се да спечелите една игра. Играйте отговорно и имайте ВЗРИВ!
Показа ми снимки и снимки и снимки на тези странични стратегически игри. Имам 15 игри и нищо не съм доволен. Просто още една Candy Crush
Достойно губене на време...базиран на микротранзакции дизайн е дяволски досаден. Ако искате 5 звезди, направете нещо, което наистина е достойно за това.
Много готино
Обичам тази игра!! Забавлявайте ме и нека времето ми минава, докато съм на работа на 3-ти!!! Препоръчвам
Lumberwhack: Defend the Wild Akcijske igre eoqv
сега за турнир. имах поне 90 или повече, но играта нямаше да надхвърли 44 и все още мисля дори след като влязох в друг турнир. 12-6-2021 Трябва да актуализирам, но това няма да ми даде опция. Кога мога да актуализирам?
Не мога да активизираме .
Играта е замразена, тъй като резултатите не ми позволяват да направя нищо 😒 беше в това състояние през последните няколко дни, продължавайте да ме молите да актуализирам, но когато само се опитвате да актуализирам, единствената опция, която дава, е да играете уф, толкова утежняващо 😑
Успокояваща
Чаках цял ден да обновя.
Страхотна игра!
Губя моите 60 свободно време за игра. Приложението се срива, когато се опитам да играя или не се зарежда. Обичам да играя тази игра. Това е моето време за почивка вечер.
Прегледът на другите играчи е правилен. Колкото по-високи са нивата, толкова повече проблеми. Тъй като тази игра няма да се актуализира, ИЗТРИХ Я!!!!
Имах 10 655 кредита в банката. Използвах 3875 кредита, за да премина нива. Спечелих 3-то място в и 1-во място в група. Как, по дяволите, обясняваш това. Не мога да разбера мисловния процес зад някои нива, които трябва да преминат от 20 до 30 пъти. ИГРА Е.. Досадно е! Най-доброто е, когато имате червено малко и когато го стреляте, то променя цвета си, така че да не завършите нивото. Това става бързо. Обърнете внимание на това. Това всъщност е шега, те искат да харчите кредити, за да купите повече. Писна от тази игра.
Много яка
Обичам тази игра, но моите монети изчезват много от времето между другото ниво 4453 все още се случва, имах 75 монети снощи намаляха до 35 тази сутрин, сега 20 не са изразходвани grrrrr
Приложението ми не се актуализира, нито показва, че има актуализация....
Иска ми се да направите играта, в която ако загубите до едно ниво повече от 6 пъти, вие давате намек, където знаете как да се доближите до спечелването на нивото
Не искам да влизам в отбор, защо бъркаш такива игри, аз съм в напреднала възраст и не виждам това добре. Обичам да играя игри със собствено темпо. Благодаря ти. Също така заредих няколко игри, които ми харесаха, като тази намери я, намерих я и постоянно ми казваше, че е на снимката или използвай лупа, след като удари обекта 8 до 10 пъти е абсурдно. Така че изтрих играта.
Толкова добър