Post by sigtukohartstar on Feb 16, 2022 4:26:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubbu School – Milé Zvieratká ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubbu School – Milé Zvieratká IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odomknúť kryštály ▞▞▞
▞▞▞ Bubbu School – Milé Zvieratká 2022 version ▞▞▞
Buddu
Žiadna nenávisť k tejto hre
Bubbu School – Hewan Lucuku Santai mnjc
veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi zle žiadna vec nie je zadarmo
Táto hra je úžasná milujem ju. Jediná vec, ktorú odporúčam, je pridať miestnosť na zdriemnutie. A oslobodiť všetky postavy
Páči sa mi to, v skutočnosti je to také pekné, viete
Ja Mám Rada My Talking Angela 5 Hviezdičky Angela Je Lepšie ako Bubbu
Toto je tak krásna hra
Zábavné a vtipné
Je to také dobré, ale hráči nie sú otvorení
F💟💞:-) 😋😝
Páči sa mi to 👍👍👌
Hovorím, že táto hra je jedna z najhorších hier
HRA JE SUPER A MAJÚ MATEMATICKÚ A JEHO SUPER HRU ................................................ .......................... A ALE KARATÉR SÚ LEN 3 A ČAKÁM ALE STÁLE SÚ 3 KARATÉRY ........ ................................................................... ...........
Castle Defense 2 Strategiya rnsf
Je to veľmi pekné, nové 3 hry prichádzajú v bubbu
Aplikácia Mst 👌🏻 ha
Zlá hra na svete 😡🤬 Vyžaduje si to len skutočné peniaze
nepomôže! Toto je nudná hra
Wow! veľmi zaujímavé hry, neverím týmto hrám😅
Páči sa mi to, je to veľmi milé a kreslené ako ostatné hry, ste mojimi obľúbenými vývojármi, ale môžete urobiť viac mini hier a viac učební, aby to niekedy nebolo nudné, a tiež pridať viac jedál na prípravu ďakujem
Moje dieťa miluje túto hru! Ale vyskytla sa chyba, keď klaun zvaný Hisoka naňho prišiel s množstvom bielej farby. Ale môj syn s ním rád maľoval, takže je to v poriadku! Naučil sa s ním kresliť čerešňu! Čerešňa bola ružová, takže možno budete musieť opraviť Hisoku. Skvelá hra! ☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
OK! OK! GLICH TERAZ, ŽE KEĎ KLEPNETE NA KARTY JEHO STUK!
Jediná vec, ktorú môžete získať šancu vyhrať bezplatnú e-mailovú službu, skontrolujte stav väčšiny z najviac 😍😍
Veľký čas si to zahrať
Mohli by ste nám nechať niečo urobiť
Pekné a zábavné
Toto je veľmi veľmi veľmi veľmi zlá hra👎👎. Keď som videl túto hru, potom som si myslel, že je to nočná hra, keď ju hrám, cítim sa zle👎. Potom som to vymazal. Myslím, že osoba, ktorá vydala túto hru, potrebuje mozog na vydanie hry.
Bubbu School – Hewan Lucuku Santai mnjc
Táto hra sa mi páči a určite sa táto hra páči aj každému
Zlá hra, prial by som si, aby som túto hru mohol začať od nuly
To je veľmi úžasné
SAYA SUKA SANGAT SUKA HLAVNÁ HRA INI
Táto hra je veľmi pekná, ale zdá sa, že v nej stratíte tri steary
Táto hra je v poriadku, ale jediný problém je, že za niektorých študentov musíte zaplatiť skutočné peniaze 😡😡😡😡😡😡 a to sa mi nepáči 😒 je to zábavná hra a máte len 6 študentov 😒😒😒😒😒😒😒😒 😒😒
Bhhhbbbbbnbb bol veľmi dobrý chlap, ale bol od neho veľmi milý, ale len som to skúšal na stranu a na chlapa, ktorého vieš
VELMI ZLE JE TO SUPER LAGGY!!!!!
Milujem túto hru, prosím, urobte inú hru, ako je táto, a zvieratá si môžu dať veci do ruky a dať ich kamkoľvek, myslím na to, že vytvorím svet bubbu a postavím vec, aby ste mohli hrať a tú vec, ktorú som povedal. to je pre svet bubbu 🌍 teraz prosím vytvorte svet bubbu a môžete hrať s ostatnými, ktorí sú vo vašom dome
Milujem túto hru, je príliš roztomilá, moja sestra a milujem ju, mám všetky aplikácie mám všetko, čo som potreboval, a toto je ona, ďakujem veľmi pekne za to, že ste vytvorili túto hru, je to taká zábava a nie sú žiadne problémy Milujem to, je to dokonalé
Táto hra je pekná...👏a viac miestností ako javisko, park a kaviareň Čo tak hra, kde máte všetky zvieratá...🐷🦄🐶 a postarajte sa o ne doma, to by mohol byť dobrý nápad😊 💛Ďakujem💛
Veľmi pekná hra
Tak zlé
Fuj, je to tááák otravné jeho veľké mb, jeho jast 77 mb, ale nemôže to nstol fuj😤
Bubbu School - My Virtual Pets કેઝ્યુઅલ enz
😍😍
Milujem hrať vašu hru 😜😜😜
Do l. L