Post by sigtukohartstar on Feb 16, 2022 4:23:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Race.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Race.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zdroj generátora cheatov ▞▞▞
▞▞▞ Race.io 2022 version ▞▞▞
Táto hra spočíva v tom, že vo všetkých smeroch používam hlasovú poštu, pretože nechcem strácať čas 500 slovami, chlapče, ale napriek tomu je táto hra najlepšia. Dovoľte mi povedať, že v závodných hrách to bolo je tvoj šéf, ale ak je to online, peniaze to robia lepšie, ale neviem, či je to online, ak áno, je to úžasné, robí to plus plus plus, pretože možno vyhrám každý jeden, ktorý som kedy hral, pretože nikto nechce a Myslím, že hrám proti mvp, ale stále sa mi páči táto hra, s ktorou držím krok
táto hra je najlepšia, ale pridať je príliš veľa. Keď vyhrám preteky, reklama sa prehrá automaticky.
Hra je dobrá, ale úroveň je vždy rovnaká, bol som na 8. úrovni, ale obtiažnosť je vždy rovnaká. Niekedy som mal pocit, že hráči nie sú skutoční, pretože som vždy vyhral. Neviem...
Paraaaada
Super hra, ale myslím, že by ste mali predĺžiť pretekársku dráhu a pridať nové autá
Urobte to pre viacerých hráčov, aby ľudia mohli hrať proti sebe
Som rád a žiadam o pridanie ďalších áut a viac arén, ale táto hra je epická 👌
Supišmega hra! Najlepšia na svete !
Táto hra je doslova vykrádačkou Rider od Ketchapp Games. Príďte s vlastným ORIGINÁLNYM nápadom „Vive“.
Tá hra je zbytočná. Ako každá mobilná .io hra, nepretekáte proti skutočnej osobe, ale iba roboti a tí roboti. Musel som pretekať 150-krát, všetky som vyhral ľahko, bez toho, aby som sa o to pokúšal. Nie práve vzrušujúce. Je to nudné veľmi rozsiahle
Aké je zažiť let medzi pylónmi takmer na vlastnej koži? To zistíš v novej hre Red Bull Air Race 2.
dobre
Race.io Racen qif
Hra NIE JE multiplayerová. Hra funguje presne rovnakým spôsobom v režime v lietadle. Pretekáte proti robotom.
Nuda
Toto je moja najlepšia automobilová hra okrem toho, že ak ju necháte aspoň jeden deň, ukáže vám 11 dní, ale zobrazí sa ďalší deň.
Milujem túto hru, neviem, prečo sú na konci každých pretekov reklamy, čo je pre mňa celkom dobré, ale aj tak chcem dať tejto hre 5 hviezdičiek
5 hviezdičiek vo všetkých tabuľkách, lol. Oveľa lepšie ako papier i.o. Milujem to! Jedna otázka však.. Mohli by ste nechať moju hudbu hrať cez reklamy, prosím? Prekáža mi aspoň tok.
Hru ničí množstvo reklám. Aj keď svoju odmenu nezdvojnásobíte, reklamu si musíte pozrieť bez ohľadu na to. Pravdepodobne sa čoskoro odinštaluje.
Milujte túto hru. Nový zábavný spôsob pretekania s úžasnými pretekárskymi dráhami. Jednoduché hranie a vďaka bohu, že reklamy sú krátke!
Hra je zábavná, ale doplnky z nej skutočne berú zábavu. Toto je jedna z tých hier, ktoré hráte a potom ich odinštalujete do manny add.
dobrá hra ale úplne ukradnutý nápad a po každej hre sú reklamy a hry sú také dlhé ako reklamy
Race.io Corse gwb
Fishdom پزل wvet
Hra sa mi páči, ale grafika auta je taká zlá
Reklamy sú šialené. Vynútiť si nákup tým, že nás po každých pretekoch zaplavíte reklamami, to je celkom fuk. Zabezpečuje to žiadny nákup z mojej strany a stále diskutujem o tom, či odinštalovať alebo nie.
Race.io Racen qif
Jednoduchá a príjemná hra. nie ste si istí, ako dlho bude trvať získanie „BatRacer“ a vyššie.
naozaj skvelá hra, zábava, ovládanie hry je veľmi dobré, ale pri mnohých reklamách by mala byť reklama aspoň po každých 2 alebo 3 hrách
Jednoduché ovládanie (keď to pochopíte) a doteraz som tejto hre dominoval, dostal som sa do arény 4 v ten istý deň, keď som ju nainštaloval.
toto je skutočná recenzia, táto hra je naozaj zábavná, ale musíte sa do nej dostať. Prial by som si, aby náklady na nové autá boli o niečo nižšie
Race.io Racen qif
prečo sa nemôžem spätne pripojiť k môjmu starému účtu. Pred odinštalovaním tejto hry som už prepojil svoj acc s facebookom. Potom nainštalujem späť a stratil som svoj starý účet. Prosím pomôžte mi všetci 😭.
Race.io Lenktynės vys
Štyri hviezdičky, robím si srandu Vyberám päť, pretože prvýkrát, čo ste to hrali, bolo veľmi dávno, keď som prvýkrát vyšiel, nič som o tom nevedel, hrával som jeho misie, ale akosi táto nemá misiu, takže teraz vedieť všetko o hre a takmer každý s najvyššími autami to nedokáže ani urobiť, takže dúfajme, že mi zavoláte, bude to dobré pre vašu hru
Táto hra je veľmi zábavná, ale myslím si, že existuje veľa ďalších doplnkov, okrem toho, že je v poriadku
ja mam super
Bomba.