Post by sigtukohartstar on Feb 16, 2022 4:14:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Monsters ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Monsters IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje nieograniczoną liczbę monet ▞▞▞
▞▞▞ Merge Monsters 2022 version ▞▞▞
Naprawdę prosta gra. Na miłość boską usuń podpowiedź palca. Bardzo irytujące. Jedna gwiazdka tylko za to.
10 dolarów na usunięcie reklam, nigdy się nie zdarzy. Zwłaszcza, gdy reklamy nie wynagradzają Cię przez połowę czasu. Zabawa przez 15 minut blaty.
w
To fajna gra, ale wciąż zabiera mojego najlepszego potwora.
😠🤮😠🤮Zmarnowana gra, w którą kiedykolwiek grałem
Bardzo fajnie gram to, kiedy jestem znudzony i podoba mi się fabuła, więc tak trzymaj
Zresetuj moją grę. A38A475CF504E27B
Bardzo kreatywna i zabawna. Jest też uroczy. Dziękuję twórcom za zrobienie tego. Proszę nie dawaj mu 1 gwiazdki. Zasługuje na to ze względu na polubienia. Tak bardzo mi się podobało, że będę też uważał na aktualizacje.
Witamy w idiotycznej grze dla dzieci
nie pozwoli mi zainstalować gry, więc proszę o pomoc
Mimo że właśnie ją pobrałem, doświadczenie wyrwało mnie z pomysłów szefa i większej liczby pomysłów łączących! Chciałbym kiedyś stworzyć taką grę łączącą. Do tego czasu mam mojego przyjaciela pana Rwk. I czerpię inspirację z tej gry. Cudowny, przyjazny dla rodzin i ogólnie, uroczy. Pokój na zewnątrz!
Dzienne nagrody mają wzór, kontrolujesz swoje strategie, łatwo rozumiesz, co robić i bonusy. Nie mają ograniczonego czasu i możesz wybrać, kiedy ich użyć! Ale efekty dźwiękowe wymagają pewnych ulepszeń. Świetna gra! kciuki w górę dla programistów! O tak I jest album i historia!
Gra pistoletowa to tylko jedna rzecz Trudny w użyciu interfejs użytkownika
Merge Monsters রোমাঞ্চকর popf
Dobry
kocham tę grę, jest bardzo miła i swobodna
Jestem fajnym facetem i nie grałem
kocham to, ale dlaczego pomaga ci smok, skoro wszystkie zwalczają zło?
Merge Monsters রোমাঞ্চকর popf
Gwizd
Po jakimś czasie znudzisz się
niesamowita gra BEZ DODATKÓW i możesz pominąć filmy, a wszystko razem jest dobrą grą
Bardzo zła gra
Aventures Hôtel Transylvanie Aventure qdwa
To scalanie potworów jest niesamowite i mogę łączyć potwory i czy to wiesz
To bardzo zabawne
Możesz marnować czas na gorsze sposoby. Prawdopodobnie nie zmaksymalizujesz potworów za jednym posiedzeniem, ale z pewnością możesz zrobić wystarczająco dużo, aby gra wydawała się pusta i bezsensowna. To było dla mnie trochę zabawne, ale nie było w tym nic, co sprawiało, że chciałem otworzyć aplikację ponownie na drugą sesję.
Usunąłeś moje postępy, więc usuń dane i odinstaluj grę, myślę, że nie graj w gry, które nieoczekiwanie usuwają twoje postępy itp., Ponieważ tak naprawdę nie jest to gra, jeśli nigdzie nie dostaniesz z tego powodu
Świetny pomysł, ale strasznie wadliwe wykonanie. Zacznijmy od tego, że nagrody reklamowe nie działają, nie otrzymujesz niczego. Po drugie perełki pr. łączenie też nie działa, co jest bardzo ważne, gdy potrzebujesz klejnotów, aby zdobyć legendarne przedmioty, które zabijasz.
Bardzo przyjemna gra, świetna grafika
Jak wyłączyć irytujący kursor w dłoni, który nie przestanie przesuwać?
ta gra jest głupia niesamowita
Awaria gry i utrata 5x złota
Uwielbiam tę grę, jest prosta i właśnie to w niej kocham, jest również łatwe i nie frustruje.
Op
Naprawdę nudna gra, jest o wiele lepsza gra scalająca niż ta.... Grafika jest po prostu przekolorowana, twoje specjalne wezwanie i wrogowie mają tę samą grafikę, boss nie daje żadnych wyzwań.... Nigdy nie zawracaj sobie głowy graniem ten...
ta gra jest tak fajna, że jest fajniejsza niż inne gry scalające
Dobry potwór
To jest gra dla których co mają dużo czasu
Chociaż nie jest straszny, szybko się starzeje